top of page

Laga mat med oss.

Matlagning på K-Gränd tillsammans med dina vänner, arbetskamrater eller kunder? Vill du lära dig laga mat som proffsen? Få värdefulla tips med dig på vägen? Laga mat under en kväll tillsammans med oss på Kgränd i ett riktigt restaurangkök och njut sedan av middagen tillsammans med goda drycker i vår trevliga Bistro!

En kväll att minnas.

Kvällen börjar ca 17.30 med att vi samlas hos oss på K-Gränd. Vi börjar med välkomstdrink samtidigt som vi går igenom kvällens meny. Vi tar sedan våra glas och går ut i köket, där ni under handledning av professionella kockar, lagar kvällens meny. Maten avnjuter vi sedan tillsammans i vår trevliga bistro tillsammans med goda drycker. Kvällen avslutas med kaffe och kanske något gott därtill. Recepten mailas till er i efterhand.

Menyn bygger ni själva, genom att välja en rätt i varje ruta här nedan. Skulle ni vilja ändra något eller har egna förslag, tveka inte att höra av er till oss så komponerar vi det perfekta upplägget för er! För de vinintresserade finns även möjlighet att uppgradera ert vinpaket. Detta görs på förfrågan.

Kuvertpris 1390 kr inkluderar välkomstdrink, 4-rättersmeny, vinmeny. Minimum debitering för 8 personer.

(Vi hanterar bokningsförfrågningar manuellt, och återkommer så fort vi kan med en ev. bekräftelse via angiven epost.)

3.

4.

Vi svarar på din förfrågan så fort vi kan!

1.

2.

bottom of page