top of page

Det K-grändska Julbordet

Den 28/11 är det dags igen!

Då välkomnar vi er tillbaka till julborden på K-gränd. Likt förra året väljer vi att ge er 2 olika alternativ beroende på veckodagar. För "traditionalisterna" dukar vi Tisdag - Torsdag upp vårt julbord som buffé.

Fredagar och Lördagar serveras Julbordet precis som det alltid gjort i 4 serveringar. Här kommer sillen, skinkan och köttbullarna till bordet i skålar och på fat.

Oavsett vilken dag eller alternativ ni väljer är precis allting hemlagat och gjort på närproducerade råvaror och med fokus på mathantverk.

Vårt julbord serveras perioden 28/11-20/12 från klockan 18.

695 ;- / person

Buffé-julbord

Julbord i 4 serveringar

Tisdag - Torsdag

Fredag - Lördag

Kalla bordet

Lök/akvavitsill, Skagensill, Senapssill, Matjessill

Gubbröra

Hackad rödlök & gräddfil
Ägg med majonnäs, handskalade räkor & tångkaviar
Hemgravad lax med hovmästarsås
Örtbakad lax med pepparrot & romsås
Cheddar & Kryddost
Dillkokt potatis

Kavring, Hårt tunnbröd, Vispat smör

Gubbröra

Råbiffstartelette
Lammrostbiff med

Apelsinbakat ankbröst.

Rökt korv

Skaldjurspaté 

Krispig lök

Remoulad

Hemgjorda Pickles
 

Småvarma

Griljerad julskinka

Urbenade Glazerade Revbensspjäll
Janssons frestelse
K-Gränds berömda köttbullar med
Torskrygg med brynt smör & pepparrot
Handflätad prinskorv från Johan i Hallen

Stuvad grönkål

Brunkål

Skånsk Senap

Rödbetssallad
 

Gottebord

Ris ala malta med Hallonsås 

Minimusslor med vispad grädde & björnbär

Brie med rödvinskokta körsbär 

Pepparkaksfudge 

Mjölkchoklad och lingonfudge

Pralin x2 

Mandelknäck 

Glöggbollar 

Chokladbräck med topping

1:a servering

Lök/akvavitsill, Skagensill, Senapssill, Matjessill

Hackad rödlök & gräddfil
Ägg med majonnäs, handskalade räkor & tångkaviar
Hemgravad lax med hovmästarsås
Örtbakad lax med pepparrot & romsås
Cheddar & Kryddost
Dillkokt potatis

Kavring, Hårt tunnbröd, Vispat smör

2:a servering

Griljerad julskinka med brunkål & skånsk senap

Gubbröra

Råbiffstartelette (blandad råbiff i tartelettskal)
Lammrostbiff med krispig lök & Remoulad

Apelsinbakat ankbröst med björnbärsreduktion.

Rökt korv (små ölkorvar original)

Skaldjurspaté 

Hemgjorda Pickles

3:e servering

Urbenade Glazerade Revbensspjäll
Janssons frestelse
K-Gränds berömda köttbullar med rödbetssallad
Torskrygg med brynt smör & pepparrot
Handflätad prinskorv från Johan i Hallen

Stuvad grönkål

Skånsk Senap

4:e servering

Ris ala malta med Hallonsås 

Minimusslor med vispad grädde & björnbär

Brie med rödvinskokta körsbär 

Pepparkaksfudge 

Mjölkchoklad och lingonfudge

Pralin x2 

Mandelknäck 

Glöggbollar 

Chokladbräck med topping 

julmust.png
Buffé
4 serveringar

ÖPPETTIDER:

Måndag - Torsdag

11:00 - 15.30

Fredag

Lunch 11:00-15:30

Kväll 17 :00-Mitt i natten

​​Lördag

Lunch 12:00-15.30

Kväll 17:00-Mitt i natten

Telefon: 042-28 10 55  |  Kolmätaregränden 7, Helsingborg

E-post: info@kgrand.se

Spana efter nyheter ;

  • insta
  • fb

© Lite av allt varje dag sedan 2017

bottom of page