Sista helgen varje månad, öppnar vi bistron kvällstid för vårt koncept K-Dining. Vi serverar kreativa & unika avsmakningsmenyer med olika tema varje månad. Vi använder oss av lokalt producerade råvaror i högsta möjliga mån.
Till detta finns där alltid spännande dryckespaket, både med och utan procent på flaskan.
23-24 Februari
Den sista måltiden
Nu har det blivit dags för den absolut
sista K-Diningen någonsin!
Efter 6 år, 54 teman, 110 kvällar, 208 viner &
337 unika rätter begraver vi detta koncept med en bombastisk middag som man inte får missa.
Meny
Grahamscrustad, glöggbakad grissida, citrussallad & persiljerotspuré
+
Kavelgris, varmrökt ren, hjortron, pepparrot, äggkräm, nameko & mizuna
-
Pilgrimsmussla, ostronblad, ostronemulsion & vaniljgurka
-
Pocherad Hälleflundra, blåmussla, örter, schalotten
-
Toast Frans Thomassen
-
Ankbröst från Munka Ljungby, Puylinsbuljong, krispigt skinn, kålrotsgnocchi & parmesan
-
Inte Bloody Mary-Granité
-
Blodmandarin, mandelpannacotta, syltad citron, honung, skum, bakad choklad & olivoljesorbet
-
Tappad glass
Meny: 695:-
Vinpaket: 650:-