top of page
skåneiblomm (7 av 27).jpg

Sista helgen varje månad, öppnar vi bistron kvällstid för vårt koncept K-Dining. Vi serverar kreativa & unika avsmakningsmenyer med olika tema varje månad. Vi använder oss av lokalt producerade råvaror i högsta möjliga mån. 

Till detta finns där alltid spännande dryckespaket, både med och utan procent på flaskan.

23-24 Februari

Den sista måltiden

Nu har det blivit dags för den absolut

sista K-Diningen någonsin!

Efter 6 år, 54 teman, 110 kvällar, 208 viner &

337 unika rätter begraver vi detta koncept med en bombastisk middag som man inte får missa.

Meny

 

Grahamscrustad, glöggbakad grissida, citrussallad & persiljerotspuré
+
Kavelgris, varmrökt ren, hjortron, pepparrot, äggkräm, nameko & mizuna

-

Pilgrimsmussla, ostronblad, ostronemulsion & vaniljgurka

-

Pocherad Hälleflundra, blåmussla, örter, schalotten

-

Toast Frans Thomassen

-

Ankbröst från Munka Ljungby, Puylinsbuljong, krispigt skinn, kålrotsgnocchi & parmesan

-
Inte Bloody Mary-Granité
-

Blodmandarin, mandelpannacotta, syltad citron, honung, skum, bakad choklad & olivoljesorbet

-

Tappad glass

Meny: 695:-

Vinpaket: 650:-

K-Dining
bottom of page